فهرست مطالب

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

Rate this post

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک یکی از ارزان ترین قیمت اجرای رنگ می باشد. و یکی از پر مصرف ترین رنگ ها محسوب می شود. کاربرد آن در پوشش دهی دیوار ها و سقف و داخل ساختمان است. اما به دلیل زودتر کثیف شدن آن بر روی دیوارهایی که دور از دسترس است مورد اجرا قرار می گیرد. در دو نوع تمام پلاستیک و نیم پلاستیک عرضه شده است. به گفته برخی از تولید کنندگان رنگ تمام پلاستیک قابلیت شستشو به صورت ۱۰۰% را داراست. اما این امر درست نیست. به دلیل ظاهر بسیار شیک و زیبایی این رنگ در ساختمان های گران قیمت نیز از این رنگ استفاده می شود. رنگ پلاستیک بر پایه رزین امولسیون می باشد. و جهت اجرا با آب ترکیب می شود. رنگ پلاستیک قابل تنظیم با دکوراسیون داخلی منزل یا محل کار می باشد.

 

 

مراحل نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

۱- تمیز کردن سطح دیوار یا سقف و زدودن گرد و غبار.

۲- اگر گچ باشد باید بر روی آن اجرای آستر انجام شود. تا برای بتونه کاری آماده شود.

۳- بتونه کردن سطح مورد نظر

۴- در صورت وجود ترک های عمیق حتما با گچ و ترک های سطحی با بتونه پر شود.

۵- لکه گیری و صاف کردن سطح با استفاده از سمباده. ( با توجه به مقدار خرابی سطح می توانید از سمباده بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ استفاده کنید. )

۶ رنگ کاری

 

 

آموزش رنگ پلاستیک ساختمان

ابتدا سطح دیوار را به خوبی تمیز کنید. تا گرد و غبار از سطح دیوار پاک شود. اگر سطح دیوار یا سقف از نوع گچ باشد. بر روی آن استر را اجرا کنید. و سپس بتونه اجرا شود. اگر دیوار یا سقف دارای ترک های عمیق بود. با گچ و اگر سطحی بود با بتونه آن ها را برطرف کنید. سپس با استفاده از سمباده سطح را کاملا صاف کنید. مطمئن شوید که سطح بدون هیچ مواد زائد است. و از صاف بودن آن اطمینان حاصل فرمایید. اگر سطح دیوار یا سقف دارای برآمدگی یا تورفتگی باشد. و یا اگر شامل ترک های جزئی و کلی باشد بعد از اتمام کار نتیجه خوبی حاصل نمیشود. بعد از انجام مراحل فوق از نقاشی ساختمان , رنگ پلاستیک را به مقدار مورد نیاز در داخل ظرف بریزید.

بعد از انجام مراحل فوق از نقاشی ساختمان, رنگ پلاستیک را به مقدار مورد نیاز در داخل ظرف بریزید. سپس آب را به اندازه کافی با آن ترکیب کنید. جهت زیباتر شدن رنگ پلاستیک بهتر است به آن کمی لاجورد اضافه کنید. سپس خوب هم بزنید و با استفاده از قلم یا پیستوله یا غلطک اجرای رنگ را شروع کنید. توجه داشته باشید، که حتما حرکت قلم یا غلطک یا پیستوله در تمام قسمت های سطح در یک سمت باشد. جهت اجرای رنگ با غلطک کلیک کنید.

 

معایب و مزایای رنگ پلاستیک

۱- انجام رنگ آمیزی با رنگ پلاستیک بسیار آسان است.

۲- برای اجرای رنگ به جز آب نیاز به هیچ افزودنی دیگر نیست.

۳- به راحتی و سریع اجرا می شود.

۴- به دلیل ترکیب با آب بو آن بسیار کم است.

۵- به راحتی می توان با توجه به مدل کابینت و اپن آشپزخانه , کمد دیواری رنگ را تنظیم کرد.  ( قابل تنظیم با دکوراسیون داخلی. )

۶- در مدت زمان کوتاه و سریع خشک می شود. ( معمولا در طی ۱۲ ساعت یا یک روز کاملا خشک می شود. )

از معایب این رنگ می توان موارد زیر را عنوان کرد:

۱- بر روی درب , میله , پنجره آهنی و فلزی غیر قابل اجرا می باشد.

۲- اگر در محل های پر رفت آمد باشد خیلی زود کثیف می شود.

۳- نسبت به دیگر رنگ ها دوام و ماندگاری کمتری دارد.

۴- در برابر رطوبت مقاوم نیست.

۵- اگر با قلمو رنگ آمیزی شود جای قلم بر روی دیوار می ماند.

 

کاربرد رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک ( امولسیون ) از پرطرفدارترین رنگ های ساختمانی می باشد. که ماده اصلی این رنگ لاتکس می باشد. و در بسیاری از مکان های مسکونی , تجاری , سقف اتاق ها , اتاق خواب ها , خانه , پذیرایی , ویلاها , محل کار , ادارات , شرکت ها , اتاق نشیمن , اتاق کار و … می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. اما همانطور که گفته شد. معمولا این رنگ برای سقف مکان ها مورد نظر اجرا می شود. که علاوه بر کاهش هزینه به واسطه عبور گرما و رطوبت هوا این رنگ مناسب سقف می باشد. فراموش نکنید که این نوع رنگ ها انتخاب بسیار مناسبی برای رنگ آمیزی سقف منزل می باشند

 

نکته مهم

فراموش نکنید که این نوع رنگ ها انتخاب بسیار مناسبی برای رنگ آمیزی سقف منزل می باشند. بهتر است از این رنگ برای دیوار ها استفاده نشود. چون بعد از اجرا متوجه می شوید. که دیوار با کوچک ترین جای دستی کثیف می شوند و راحت تمیز نمی شوند. به خصوص در اتاق کودک این نوع رنگ زیاد کاربرد ندارد. مگر آن که بتوانید هر سال یا هر چندین ماه یکبار منزلتان یا اتاف خواب کودک را نقاشی کنید. برای مکان های پرتردد و شلوغ بهتر از دیوار ها را با رنگ پلاستیک یا بلکا یا مولتی کالر رنگ آمیزی کنید.

 

قابلیت شستشو

گاهی وقت ها این سوال پرسیده می شود. که آیا بعد از نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک قابل شستشو می باشد یا نه؟ در جواب باید گفت رنگ تمام پلاستیک با این که دارای کیفیت و قابلیت های بهتری می باشند. اما تصور این که رنگ دارای قابلیت شستشو به صورت کامل می باشد. کاملا اشتباه است. البته اکثر کارخانجات تولیدی با این عنوان بر روی رنگ های تمام پلاستیک فقط سعی در نشان دادن کیفیت بالای این رنگ می باشند. کیفیت رنگ تمام پلاستیک از رنگ نیمه پلاستیک بهتر است. و علت توصیه بیشتر نقاشان برای استفاده از این رنگ دارا بودن، قابلیت هایی مانند زودتر خشک شدن و اجرای سریع آن می باشد. فراموش نکنید که این نوع رنگ ها انتخاب بسیار مناسبی برای رنگ آمیزی سقف منزل می باشند.

 

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک روی گچ

برای اجرا نیاز به بتونه کشی ( ماستیک ) کامل سطح ندارد. و اگر سطح کار ناصاف و دارای تعمیرات بسیاری باشد. و یا در صورت لزوم به درخواست کارفرما باید از روغن الیف درجه ۱ به کار ببرید. بعد از اجرای روغن الیف یک یا دو مرحله باید بتونه کشی کامل ( ماستیک ) انجام دهید. در نقاشی ساختمان سطح زیر کار و انجام زیرسازی بسیار مهم است. معمولا هر سطحی نیاز به اجرای مراحل خاصی رو جهت اجرای رنگ دارد. پس بنابراین بهتر است. که با کمک یک فرد مجرب و یا توسط نقاش ساختمان حرفه ای انجام شود. چرا که یکی از مواردی که در نتیجه کار تاثیرگذار و بسیار مهم می باشد. مرحله زیرسازی سطح مورد نظر است.

 

نحوه پاک کردن رنگ پلاستیکی از روی شیشه و سرامیک

پاک کردن رنگ از روی شیشه

به شما توصیه می کنیم قبل از اجرای رنگ سطح شیشه را بپوشانید. پوشاندن سطح می تواند با استفاده از نایلون , روزنامه یا هر چیز دیگری باشد. اما سوال اینجاست که اگر رنگ بر روی شیشه ریخته شود. برای پاک کردن رنگ از سطح شیشه ای چه باید کرد؟ برای این کار را از ابزار دیگری باید استفاده کرد. می توانید با استفاده از تیغ شیشه انجام دهید. تیغ شیشه در فروشگاه ها موجود می باشد. و به آسانی تهیه می شود. رنگ های پاشیده شده را با به کاربردن از این ابزار از سطح رفع کنید.

 

پاک کردن رنگ از روی سرامیک

با استفاده از تی رنگ می توانید رنگ های رنگ موجود در سطح کاشی یا سرامیک را پاک کنید.

 

نحوه پاک کردن رنگ پلاستیکی از روی لباس

سعی کنید قبل از خشک شدن رنگ آن را با چاقو یا هر جسم تیز از روی لباس بردارید. و یک دستمال را کاملا به آب آغشته و خیس کنید. سپس بر روی بخشی از لباس که رنگی شده بکشید. اگر زمان کمی از ترکیب لباس با رنگ گذشته باشد. بدون مشکل پاک خواهد شد اما اگر مدت زمان زیادیست که لکه خشک شده. روش اول را امتحان کنید. در صورتی که نتیجه دلخواه را بدست نیاوردید. بهتر است که با نفت لکه را پاک کنید.

 

قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

در ارائه قیمت رنگ پلاستیک عواملی مانند: متراژ کار , نیاز به زیرسازی , بتونه کاری مور توجه می باشند. در کل قیمت اجرای رنگ بر اساس متراژ دیوار ها و ارتفاع سقف بر حسب متر مربع می باشد. رنگ پلاستیک به صورت معمول برای سقف خانه یا محل کار به کار برده می شود. جهت ارائه لیست کامل قیمت رنگ پلاستیک حتما باید مکان توسط نقاش ساختمان بازدید شود. برای محاسبه متراژ رنگ کاری باید متراژ کل خانه را در عدد ۳ ضرب کنید. با این روش می توانید تا حدودی هزینه ی رنگ کاری را نیز محاسبه کنید.


  • جهت اطلاع از قیمت ها و مشاوره رایگان در مورد نقاشی ساختمان برای منزل یا محل کار یا ویلای شما لطفا تماس بگیرید. ( اجرای رنگ پلاستیک در تمام نقاط تهران با قیمت مناسب و کیفیت عالی برای سقف و انواع دیوار ها با زیرسازی و بتونه کاری مناسب و استفاده از رنگ درجه ۱ تضمینی. )

شماره های تماس :  ۰۹۱۲۷۹۲۹۶۸۱ – ۰۹۱۹۵۳۹۷۹۵۸